Trei fire de pescuit profesionale

Linia principală influențează în mod direct lansarea, înțeparea și eventual succesul aducerii capturii la mal. In continuare vă prezint câteva fire de pescuit profesionale de care nici un pescar cu pretenții nu trebuie să se lipsească. Fără un fir de pescuit de calitate orice partidă de pescuit este sortită eșecului.

Peste prins cu fire de pescuit profesionale

Trei fire de pescuit profesionale

În continuare vă prezentăm cele mai bune fire de pescuit profesionale împreună cu acele aspecte care trebuie luate în considerare atunci când ne pregătim pentru o partidă de pescuit.

Suffix 832 Advanced Superline

Unul dintre cele mai bune fire de pescuit profesionaleEste un fir textil fabricat pentru Rapala. Compus din 8 fibre textile împletite dintre care una este GORE Performance iar celelalte 7 sunt Fibre Dyneema.

Suffix 832 este cel mai puternic și cel mai rezistent la abraziune, permițând lansări de precizie pe distanțe foarte mari, motiv pentru care este și alegerea numărul unu la capitolul fire de pescuit profesionale.

Disponibil în culorile Verde Neon Lime, Galben Hi Vis Yellow, Verde Lo Vis, Camo, Coastal Camo, Alb Ghost și multicolor în role de 120m și 250m și dimensiuni de 0,06mm-0,48mm.

Datorită calităților sale acest fir textil multifilament se poate folosi atât la pescuitul crapului cât și la pescuitul peștilor răpitori.

Comparat cu firele monofilament de diametre egale, acest fir poate susține o greutate de 4 ori mai mare.

Spectra Power Pro Textil

Optiunea noastră de fire de pescuit profesionale folosite la concursuriFabricat in Statele Unite, acest fir de pescuit textil este format dintr-o mulțime de fibre foarte subțiri și rezistente confecționate prin aceeași tehnologie folosită la confecționarea vestelor antiglonț.

Acest fir este extrem de subțire și este perfect pentru orice tip de pescuit. Datorită fineții sale nu taie inelele și datorită ușurinței cu care alunecă permite lansări pe distanțe foarte mari.

Proiectat pentru performanțe crescute în zona nodurilor, Spectra Power Pro este unul dintre cele mai rezistente fire de pescuit profesionale. Acest fir se așază foarte bine pe bobina mulinetei, ducând încă odată la performanțe crescute în lansări.

Cu o elasticitate apropiată de zero, acest fir vă aduce într-un virtual contact cu captura din cârlig.

Spiderwire Stealth Superline Textil

fire de pescuit profesionale care nu se intind și nu se rup la noduriAcest fir nou de la Spiderwire este cu 30% mai puternic decât predecesorii săi, fiind alegerea perfectă atât pentru pescarii profesioniști dar și pentru pescarii începători.

Acest fir textil are în componență microfibre Dyneema acoperite cu un strat de teflon. Din acest motiv, Spiderwire Stealth este rezistent la efectele apei și la orice fel de abraziune.

Potrivit pentru orice tip de pescuit și pentru orice anotimp, firul textil Spiderwire Stealth este rezistent chiar și la undele UltraViolete.

 

Toate cele trei fire de pescuit profesionale prezentate mai sus se pretează pentru orice tip de pescuit, fiind foarte puternice comparativ cu firele monofilament de aceleași grosimi. Rezistența în zona nodurilor, rezistența la abraziune si ușurința cu care alunecă printre inele fac din aceste fire, adevărate atuuri în trusa pescarilor profesioniști.

Leave a Reply