Mulineta Okuma Custom Black

Special construita pentru pescuitul la crap, Mulineta Okuma Custom Black este construita cu 4 rulmenti de ultima generatie (3BB+1RB). Aceasta permite lanseuri pe distante foarte mari si nu oboseste incheietura mainii datorita tamburului Long Cast precum si a galetului Even Flow marit.

Okuma Custom Black – o mulineta pentru profesionisti

Mulineta Okuma Custom Black este total impermeabila datorita sistemului Hydro Block care nu doar impiedica patrunderea apei dar si protejeaza mecanismul de particule de praf si nisip.

mulineta okuma custom black 8000
Mulineta Okuma Custom Black este de nelipsit din trusa pescarului de crap.

Corpul este foarte rezistent la abraziune, fiind fabricat din grafit. Spirele firului de pescuit se aseaza perfect pe tambur datorita sistemului LCS Line Control.

Rezultate de exceptie cu Mulineta Okuma Custom Black

Pentru scurtarea timpilor morti aceasta mulineta este livrata cu un tambur de rezerva long cast din aliminiu cu clip.

Sistemul de franare Fast Progressive Drag (FPD) asigura control excelent si rapid al franarii.

Manivela este construita din aluminiu prelucrat CNC iar sistemul Quick Anti Reverse este dotat cu rulment cu rola.

Galetul marit Even Flow, sistemul Hydro Block, Controlul asezarii firului pe tambur LCS, Sistemul de transmisie Worm Shaft si angrenajul eliptic de precizie fac din mulineta Okuma Custom Black o masinarie perfecta pentru lanseuri, intepari, driluri si recuperari.

Mulineta Okuma Custom Black este fabricata in 2 variante (6000 si 8000)

Mulineta Okuma Custom Black 6000 are capacitatea tamburului de 360metri pentru un fir de 0.3mm, o forta de franare de 12kg si o greutate de 586grame. Raportul de recuperare este de 4,5:1.

Varianta 8000 a mulinetei Okuma Custom Black are capacitatea de 471metri pentru firul de 0.3mm, acelasi raport de franare ca varianta 6000, o greutate de 689grame iar raportul de recuperare este de 3,8:1.

Okuma Custom Black este o mulineta deosebita, cu un pret mai bun decat acceptabil, functioneaza perfect si arata exceptional.

Mulineta Okuma Custom Black -un pret imbatabil

Marturiile pescarilor atat amatori cat si profesionisti confirma ca pretul acestei mulinete pentru crap este de exceptie, fiind un concurent imbatabil produselor cu nume de branduri pestigioase pe piata de articole de pescuit.

Pentru a elimina rasucirea firului tehnologia de fabricatie a acestei mulinete utilizeaza un rulment plasat sub rola pentru a-i maximiza eficienta. Rotorul este echilibrat computerizat.

Manerul care permite revenirea usoara la pozitia initiala este prelucrat din lemn tratat pentru a nu retine mirosurile, cu forma speciala, retro.

Mulineta Okuma Custom Black este perfecta pentru lansetele de crap si promite sa reziste mai multe sezoane de pescuit. Va recomandam s-o incercati si sa ne lasati parerea dumneavoastra in comentarii.

Leave a Reply