Magazine de Pescuit Online

Internetul e doldora de magazine de pescuit online. În acest articol îmi propun sa fac o listă a celor mai cunoscute magazine online cu profil de pescuit.

Magazine de pescuit online

Magazine de Pescuit Online

Big Fish – https://bigfish.ro

Comanda minimă este de 50 Lei.

Transportul prin firma de curierat Dragon Star costă 9,9 Lei. Pentru comenzi ce depășesc 129 Lei, transportul este gratuit.

Transportul prin alte firme de curierat ca Urgent Cargus, Fan Curier sau GLS costă 15 Lei iar comenzile peste 399 Lei beneficiază de transport gratuit.

Magazinul online de pescuit Big Fish acceptă o gamă variată de modalități de plată: plata la livrare, plata cu cardul, transfer bancar și plata cu cardul în 6 rate.

Lista noastră de magazine de pescuit online continuă cu un alt magazin bine cunoscut:

Fisela – https://fisela.ro/

Magazinul online Fisela are un design curat, ușor de înțeles și navigat. Transportul costă 15 lei pentru comenzi până în 100 Lei, 5 lei pentru comenzi până la 200 lei și este gratuit pentru comenzile peste 200 Lei. Coletele cu o greutate mai mare de 6 Kg se taxează cu 1 leu pentru fiecare Kg extra.

Acest magazin online de articole de pescuit acceptă plata la livrarea produselor și plata cu cardul.

Claumar Pescar – https://claumarpescar.ro/

Cu un design foarte ordonat, unul dintre cele mai bune magazine de pescuit online, Claumar Pescar își atrage clienții printr-o gamă foarte variată de produse și articole de pescuit, vânătoare și camping. Pentru comenzile online în valoare mai mare de 150 Lei beneficiați de transport gratuit. Se acceptă plata la livrarea produselor, plata cu cardul și plata în 6 rate cu cardul.

În plus, un consultant este în permanență disponibil pentru a prelua apelurile telefonice.

Ca bonus, în cadrul magazinului de pescuit online Claumar Pescar vă puteți bucura și de Bazarul Claumar, un loc unde puteți vinde și cumpăra online scule de pescuit ieftine second hand.

Lista cu magazine de pescuit online va fi completată în curând. Până atunci vă urăm spor la cumpărături.

Leave a Reply