Bălți de pescuit lângă București fără plată

Vrei să mergi la pescuit gratis? Noi am făcut lista de bălți de pescuit lângă București fără plată. Cu toate că baltă fără taxă sună tabu, totuși câteva opțiuni sunt. Acum poți afla unde poți pescui gratis, fără să plătești o taxă de pescuit și fără să te sâcâie un paznic stresat că-i iei tot peștele din baltă.

bălți de pescuit lângă București fără plată

Bălți de pescuit lângă București fără plată

Cei mai mulți dintre noi nu avem timp să stăm pe marginea bălții toată ziua. Majoritatea avem slujbe și în căutarea relaxării ne retragem pentru câteva ore pe marginea apei. Problema noastră, a pescarilor fără timp de pescuit este că nu se merită să cheltuim bani pentru una, două sau chiar 3 ore de pescuit.

Motivele pentru care căutăm bălți de pescuit lângă București fără plată sunt nenumărate. Dacă pentru mulți situația materială este un criteriu de bază când se îndreaptă spre o baltă unde pescuitul este gratuit, alții le preferă pentru că peștele are toane și mănâncă doar când are chef.

Alții merg la pescuit pe bălți fără plată lângă București la sfârșitul programului de lucru, pentru jumătate de oră doar pentru a da gata o bere și a se destinde.

Oricare ar fi motivul pescarului de a căuta un loc de pescuit gratis, iată recomandările noastre:

Balta Ghermănești

De la balta Moara Vlăsiei se merge pe un drum de țară până la pădurea Ghermănești, Snagov, aproximativ 4 km. Balta e plină de arbori căzuți și pâlcuri de stuf dar nu e braconată. Peisajul e de basm așa că merge și un grătar. Pescuitul la lansetă iese din calcul datorită agățătorilor dar cu pluta se poate prinde caras frumos și ciortan. Momeli recomandate sunt râme, viermi, mămăligă și pâine.

Balta Chitila

La doar 11 km balta Chitila ține topul listei de bălți de pescuit lângă București fără plată. Cu toate că are mult brădiș aici se poate pescui și la lansetă. Pescuitul la plută este o plăcere și malul permite chiar și un grătar în aer liber. Instalarea unui cort se poate face fără probleme.

Lacul Pantelimon

Pentru amatorii de spining Lacul Pantelimon este ideal. Lansările la distanță cu twistere moi și o recuperare lentă ademenesc bibani de 200 – 300 grame. Încercați canalul care desparte Lebăda de Pantelimon. Aici se pare că apa este mai oxigenată și bibanul își face veacul, fiind și foarte înfometat. În dreptul magazinului s-a luat chiar și șalău.

Lacul Morii

Când vorbim de bălți de pescuit lângă București fără plată nu putem să nu spunem de Lacul Morii. Dacă ai barcă poți încerca să ademenești un șalău frumos. Anii trecuți s-au semnalat aici unele capturi foarte frumoase.

Pescuit fără plată pe Canal la Tunari

Ați citit bine. Se poate pescui lângă București pe canal la Tunari (atenție nu balta Tunari). Canalul de la Tunari nu este al filialei și patronul bălții nu e interesat de el deci puteți pescui aici și fără permis fără să riscați să vă treziți cu un control pe cap.

Din păcate lista noastră de bălți de pescuit lângă București fără plată se încheie aici. În ultima perioadă cam toate apele au fost privatizate și nu prea mai ai unde pescui fără să te simți mai ușurat cu 50 – 100 lei pentru o zi de pescuit. Citește și articolul bălți de pescuit în apropiere de București cu plată pentru a vedea ce alte opțiunile cu taxă de pescuit mai ai.

Leave a Reply