Balti pescuit Braila

Balti pescuit Braila pe o raza de 50 Km in jurul orasului.

Balti pescuit Braila

balti pescuit braila

Balta Movileni

Situata in apropierea soselei DN25 Galati – Tecuci, la 15 km de Braila, balta Movileni are o suprafata de 20 hectare. Fiecare loc de pescuit este amenajat cu podete de pescuit. Taxa perceputa pentru o zi de pescuit este de 50 lei si se permit 2 bete cu cate 2 carlige. La balta Movileni se pot prinde crap, caras, stiuca, salau, somn, biban si rosioara.

Balta Blasova

A doua optiune de balti pescuit Braila este balta Blasova, situata la 20,6 Km distanta de Braila. Balta Blasova are o suprafata de 5 hectare, malurile fiind despartite de un luciu de apa cu o latime de 300 metri. La balta Blasova se poate prinde crap, cteno, caras, salau, somn, platica. Un pescar poate retine maxim 5 Kg de peste si toate exemplarele care nu depasesc 2 Kg se vor elibera. Taxa de pescuit pentru un interval de 24 de ore este de 50 lei. De asemeni, aceasta balta de pescuit din apropierea Brailei permite instalarea cortului, pescuitul naptea si plantarea cu navomodele. Navomodelele pot fi inchiriate cu 30 lei pentru o zi.

Balta Lozova

Situata la jumatate de kilometru distanta de localitatea Branistea si 20 Km de braila, balta Lozova are o suprafata de 150 de hectare. Fiind una cea mai mare dintre balti pescuit Braila, balta Lozova are crap care poate ajunge la 30Kg. Se permite pescuitul doar pe parcursul zilei, doar de pe mal, fara nadire cu navomodele. Se poate pescui cu maxim 4 bete si se pot retine maxim 5 kilograme de peste. Taxa de pescuit este de 100 lei pentru o zi sau 600 de euro pentru tot sezonul.

Balta Zatun

Situata la 24 Km distanta de oras, aceasta balta de pescuit in Braila permite pescuitul din barca, accesul masinilor, gratare si este dotata cu grupuri sanitare. Balta Zatun are o suprafata de 28 de hectare. Pescuitul pe balta Zatun este permis contra unei taxe de 100 lei. Printre pestii vizati aici se numara stiuca, crapul, carasul, platica su rosioara.

Lacul Costi

Situat in apropierea satului Costi la 25 km departare de Braila, lacul Costi este amenajat cu 31 de locuri de pescuit, toate cu pontoane, umbreluta, scrumiera si suporti pentru lansete si juvelnic. Taxa de pescuit este de 100 lei pe zi. Balta are parcare pazita si 5 toalete.

Canalul Calugarul

La categoria balti pescuit Braila fara taxa intra canalul Calugarul. Situat la o distanta de 25 km de Braila, canalul Calugarul este in apropierea granitei, deci e nevoie sa aveti la dumneavoastra atat permisul de pescuit cat si permisul de granita (PG). Se poate printe caras, biban, rosioara, platica si oblete. Pescarii experimentati pot agata ciortani si stiuci.

La Salcami

La o distanta de 26 km de Braila, complexul La Salcami este compus din 8 balti populate cu crap de Dunare si caras. Nu se permite retinerea pestelui dar o cantitate mica poate fi facuta la gratar. La Salcami are 8 locuri de pescuit amenajate cu cate un salon cu tot ce si-ar dori pana si cea mai pretentioasa gospodina. Masinile pot fi parcate doar in parcarea baltii si se permite pescuitul noaptea. Taxa de pescuit este de 300 lei pe zi pentru bazinul de 1,5 hectare, la care se adauga 10 lei de persoana sau 100 lei pe zi plus 10 lei de persoana la bazinele de jumatate de hectar. Salonul este inclus in acest pret. Bazinul de apa este doar al dumneavoastra.

Situate la distante mult mai mari, doua alte balti pescuit Braila sunt balta Nanesti si balta iaz Calmatui 3, situate la 46 Km distanta de Braila. Balta Nanesti a fost populata in 2013 si s-a deschis pescuitului in 2015 cu o taxa de pescuit de 60 de lei pe zi. La balta Calmatui 3 se poate pescui contra unei taxe de 100 lei pe zi.

Latest Comments

  1. transilvan 10/04/2016

Leave a Reply