Balti de pescuit langa Bucuresti

Va propunem cateva balti de pescuit langa Bucuresti atat cu plata cat si fara plata.

Balti de pescuit langa Bucuresti

balti de pescuit langa bucuresti

Balti pescuit Bucuresti cu plata

Balta Britina

La 5 km de Bucuresti, balta Britina are peste de la 400g pana la 5 Kg. Balta cu o lungime de 800 metri este curatata de stuf si alte agatatori si are o adancime maxima de 3 metri. Contra unei taxe de 100 lei puteti pescui intre 6 dimineata si 19:30 seara. Pestele prins nu se elibereaza. 6,5 Kg de peste sunt incluse in taxa iar pentru ce prindeti peste aceasta greutate se plateste 13 lei pe kg. Daca nu prindeti 6,5 Kg reprezentantii baltii va vor completa cu peste prins de ei. Daca mergeti doar pentru a petrece timpul cu un prieten pescar trebuie sa stiti ca se percepe o taxa de pescuit de 10 lei pentru orice barbat care nu pescuieste.

Balta Lebada

Situata in localitatea Pantelimon, la 8 km distanta, balta Lebada are caras si crap. Pentru a pescui aici se percepe o taxa de 50 lei pentru 12 ore de pescuit – doar ziua. Se permite pescuitul cu maxim 4 lansete si se poate retine o cantitate de maxim 7 Kg de peste. Printre momelile de pescuit care dau randament se numara Mamaliga, ramele de balegar, viermusii, pufulete si boabe de porumb la conserva sau uscate.

Balta Floarea Popestilor

Balta Floarea Popestilor are taxa variabila functie de tipul de pescuit practicat. Pentru pescarii care practica Catch and Release se percepe plata unei taxe de pescuit de 60 lei iar pentru membrii cluburilor de pescari se acorda un discount de 10 lei. Daca doriti retinerea pestelui, plata taxei de pescuit este de 120 lei pe zi si puteti retine maxim 5 Kg de peste. Crapul prins peste 5 Kg trebuie eliberat imediat.

Balta Floarea Popestilor este printre putinele balti de pescuit langa Bucuresti populata exclusiv cu crap. Se permite pescuitul cu maxim 4 lansete, cu cate un carlig fiecare iar monturile trebuie sa permita eliberarea plumbului in caz de rupere.

Fiecare pescari poate avea un singur insotitor. Daca sunt mai multi insotitori, vor plati fiecare o taxa de 10 lei. Pescarul trebuie sa aiba spray dezinfectant si saltea de primire a pestelui sau pot inchiria de la paznicii baltii contra unei taxe.

Balti pescuit Bucuresti fara plata

Balta Chitila

Situata la 11 km de Bucuresti balta Chitila este printre putinele balti de pescuit langa Bucuresti unde nu se percepe plata unei taxe de pescuit. Balta prezinta bradis care face uneori gasirea unui loc de pesuit putin dificila Din fericire Balta Chitila este destul de mare asa ca sunt foarte multe locuri bune de pescuit. Se prinde bine caras, oblete, rosioara, biban, salau si clean. Momirea se face cu boabe de porumb conservate, rame, viermi, mamaliga si bineinteles boilies.

Lacul Morii

Situat chiar in inima Bucurestiului, tot ta capitolul balti de pescuit langa Bucuresti fara plata se inscrie si Lacul Morii. Se poate prinde biban si caras. Crapul cade greu.

Leave a Reply