Articole de pescuit second hand

Piața de articole de pescuit second hand face față cu brio cererilor amatorilor de chilipiruri. Fie că ești în căutare de o mulinetă Shimano Tribal XS1 sau o mulinetă daiwa ss 9000 milionmax, un băț Trabucco sau un băț Shakespeare, toate se găsesc în ofertele de second hand. Pescarii vand și cumpără articole de pescuit second hand destul de des. În continuare trecem în revistă cele mai tari scule de pescuit second hand pe care orice pescar și le dorește.

articole de pescuit second hand

Articole de pescuit second hand

Când vine vorba de articole de pescuit majoritatea pescarilor preferă să le cumpere noi, din magazinele de scule de pescuit noi. Asta din cauză că mulți folosesc echipament relativ ieftin ce nu merită osteneala să fie întreținut prea mult sau eventual vândut într-un magazin de articole de pescuit second hand.

Cele mai întâlnite articole second hand de pescuit din oferte sunt mulinete second hand, voblere second hand, lingurițe oscilante, lingurițe rotative, vergi și lansete second hand, corturi de pescuit, plase și bineînțeles bărci de pescuit second hand.

Haideți să vedem topul celor mai vândute articole de pescuit second hand în magazinele online de scule de pescuit sau prin platformele online de vânzare de articole second hand.

Mulineta Daiwa Sweepfire 5000BR

Cu 2 rulmenți, frână micrometrică și raport recuperare: 4,6:1 acestă mulinetă se vinde la 100 lei fiind unul dintre cele mai căutate articole de pescuit second hand cu prețuri mici.

Mulineta Daiwa Tournament Basiair QD 4500

Probabil cea mai scumpă mulinetă de crap din România, am întâlnit această mulinetă second hand la un preț de 2500 lei față de 5400 lei cât este de fapt în magazin. Dotată cu 12 rulmenți și o sumedenie de funcții la care doar spuma profesioniștilor pot visa, acestă mulinetă este unul dintre cele mai scumpe mulinete din raftul de articole de pescuit second hand.

Lanseta Kaleido – The Spin Cobra Q7

Proiectată și fabricată în Japonia, această lansetă are un preț de raft de 750 euro. La mana a doua se gaseste cu 450 euro.

Barca de plantat Carponizer 3

Vândută la un preț de 1700 lei aceasta bărcuță teleghidată pentru plantat se vinde cu revizia făcută și cu un acumulator nou.

Barca pentru nădit/plantat Devict(Franta)

E în perfectă stare și are o stabilitate foarte mare pe valuri. Are 3 cuve de plantare și a fost folosită sporadic timp de 4 ani. Bărcuța se vinde în raionul de articole de pescuit second hand la doar 1700 lei, având în dotare chiar și un sonar.

Iată doar câteva articole de pescuit second hand pe care doritorii de chilipiruri le pot găsi în ofertele de articole la mâna a doua.

Leave a Reply